Politica de retur

     Daca in decurs de 14 zile calendaristice, din orice motiv, doriti sa renuntati la achizitionarea produsului dumneavoastra, este de ajuns sa ni-l trimiteti si veti primi banii inapoi in cont.

Produsul se trimite obligatoriu nefolosit si in ambalajul original fara ca acest ambalaj sa fie rupt sau deteriorat in nici un fel. Nu se pot returna produse cu motor termic care au fost folosite si alimentate cu benzina si ulei daca motivul retururului tine de alte aspecte decat functionarea incorecta, necorespunzatoare sau nerespectarea caracteristicilor tehnice prezentate in pagina de produs.

Informarea privind renuntarea se face numai in scris completand formularul urmator : 

Returul banilor se face numai in cont bancar. Nu acceptam sa facem returul in numerar.

Suma returnata va fi :  valoarea produsului/ produselor .  Aceasta nu include taxa de transport pe care ati platit-o initial.

Banii se vor returna numai dupa ce produsul a fost primit  de catre BUMIRELI si a fost verificat privind distrugerile, deteriorarile mecanice cum ar fi indoiri, gauriri, zgarieturi, infundari, crapaturi ale materialelor care intra in componenta produselor. 

Daca produsul prezinta deteriorari si distrugeri mecanice www.BUMIRELI.ro  I.I. Bucaciuc Emanuel Mihai isi rezerva dreptul sa nu despagubeasca  clientul, produsul fiind returnat la client pe cheltuiala acestuia.

  PRODUSELE COMANDATE SE VERIFICA  ATENT LA PRIMIREA LOR , VERIFICAREA SE FACE IN FATA CURIERULUI.
 

Daca primesti Produsul lovit/deteriorat 

www.Bumireli.ro  va pune la dispozitie posibilitatea deschiderii coletului la livrare.
    In cazul in care curierul refuza deschiderea coletului inainte de plata sau observati ca pachetul este deteriorat, va rugam sa ne contactati pe loc la nr. de telefon:  0745402219

    In cazul coletelor care prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovada, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat, in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

   Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

    Produsele reclamate ca fiind deteriorate de la curier nu vor fi primite la retur, deoarece toate produsele trimise de noi sunt cu DESCHIDERE COLET – lucru mentionat  “Termenii si Conditii”,

   Coletele asigurate sunt insotite de o clauza speciala, deoarece acestea trebuie verificate in prezenta agentului de curierat pentru a stabili daca starea produsului este intacta. Nu receptionati coletele asigurate deteriorate, pentru ca www.bumireli.ro  nu mai poate sa va restituie contravaloarea sau sa va schimbe produsul, acesta fiind asigurat la firma transportatoare. Daca la deschiderea coletului asigurat, produsul este spart, distrus, crapat, deteriorat, refuzati coletul si luati legatura cu unul din operatorii nostri la : 0745402219

        Daca produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie, vor fi inlocuite pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris catre www.bumireli.ro  in termen de 24 de ore de la receptionarea produsului defect. Daca produsul nu mai este disponibil, la alegerea clientului, fie se va inlocui cu un produs similar, fie se va returna contravaloarea acestuia in contul persoanei fizice sau juridice care a platiti contravaloarea initiala a produsului/produselor;
        Cheltuielile de transport vor fi suportate integral bumireli.ro daca notificare se va face in maxim 24h la adresa de mail: mihai162000@yahoo.com
        Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 24h de ore, produsele fac obiectul garantiei si se va respecta termenul de 15-20 zile pt reparatii.
      Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare:
       „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”
In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila lui www.bumireli.ro,  colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta: bumireli.ro).
 
Procedura de returnare

    In cazul in care doriti sa returnati  un produs, va rugam sa urmati urmatorii pasi:

1 Trimiteti un mail pe adresa: mihai162000@yahoo.com in care specificati :

Denumirea produsului, seria , datele cumneavoastra de contact, cont bancar necesar retrimiterii contravalorii produsului,motivul returului.

2 Asteptati ca in maxim 3 zile sa fiti contactat de catre un operator .

3 Daca se hotaraste retrimiterea produsului, acesta va fi trimis la:

I.I.Bucaciuc Emanuel Mihai: str Piata Unirii nr 4A loc: Radauti, jud Suceava,Tel 0745402219.

Produsul va fi in ambalajul original cu toate accesoriile si piesele .

TRANSPORTUL    COLETULUI   IN      SITUATIA      DE    RETUR    ESTE   ACHITAT   DE  CLIENT.

CONTRAVALOAREA PRODUSULUI VA FI TRANSFERATA IN CONTUL CLIENTULUIU IN 15 ZILE DE LA REPRIMIREA LUI DE CATRE www.bumireli.ro.