Reduceri la zeci de produse! COMENZI TELEFONICE: 0745402219
Acasa / Livrarea produselor

Livrarea produselor

 Taxa de transport difera in functie de greutate produsului.
  FANCOURIER – 25 lei colete pana in 5 kg in zona de acoperire

DPD:0-3kg -20 Lei oriunde in tara

3-30Kg-30 Lei oriunde in tara

Peste 30kg +0.95 Lei per kg

 Livrarea se va face doar dupa ce un operator de la www.bumireli .ro va va  contact a pentru  confirmarea comenzi.     

TERMENUL DE LIVRARE ESTE DE 24-48 ORE DE LA CONFIRMAREA  TELEFONICA PRIMITA DE OPERATORULUI NOSTRU.  

La plasarea unei comenzi pentru un produs cu status COMANDA IN ASTEPTARE, termenul de livrare va fi comunicat telefonic in functie de disponibilitatea produsului la furnizor.

DUPA PLASAREA COMENZI LA CURIER : www.bumireli.ro va trimite un sms pe numarul de telefon a clientului , ce va contine : AWB, COST COLET, COST TRANSPORT.

    Comenzile efectuate pana la ora 13 vor fi expediate catre curier in aceasi zi, in functie de numarul de comenzi si de stoc.
Comenzile efectuate dupa ora 13 vor fi expediate catre curier urmatoarea zi.

     Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat dvs. în momentul în care dvs. sau o parte terţă desemnată de dvs., alta decât transportatorul, întră în posesia fizică a produselor comandate.

   Nu ne asumam raspunderea pentru coletele deteriorate neverificate in prealabil in prezenta curierului, pentru care ati semnat ca sunt in stare corespunzatoare.

    Nu acceptăm onorarea comenzilor prin transportatori indicați de dvs. În acest contract, doar Vânzătorul poate avea opțiunea alegerii transportatorului.

    Pentru Perioadele promoționale (Black Friday, Crăciun, Anul Nou, Paște, etc.), termenul de livrare al comenzilor plasate în intervalul desfășurării campaniei, poate fi diferit de cel afișat pe site si depinde de capacitatea de operare a firmelor de curierat. Se face exceptie de la termenul mentionat in mod obisnuit si nu vor intra in conditiile promotionale din perioadele obisnuite.

× Contacteaza-ne!