Despre noi

Suntem o mica afacere de familie, creata  acum 10 ani ( 2010) in Bucovina, mai exact in Radauti , o zona frumoasa cu oameni gospodari si iubitori  de frumos.

   Ca si familie, ne-am unit fortele si ideile pentru a fi cat mai competitivi  in ceea ce facem,  din acest motiv, ca si firma , am comercializat in cele 2 puncte de lucru din Radauti  o categorie mare de produse cu utilitati diferite, fiind deschisi la tot ceea ce nevoia locala o cerea (papetarie, jucarii, rechizite, haine dama si copii).

   Fiind o afacere de familie si lucrand impreuna, idea extinderii si in alte domenii a lipsit o perioada lunga de timp din politica firmei , veniturile obtinute fiind directionate in alte directii.

   www.bumireli.ro este expresia unei idei de extindere si in mediul online a afacerii  noastre, bineinteles cu pasi mici la inceput, dar incrazatori ca impreuna, cu consecventa , cu seriozitate  si produse de calitate, v-om reusi sa crestem .

    Mai exact, bumireli .ro este transpunerea online a magazinului nostrum din Radauti , Str Piata Unirii  nr 4A  , magazin  axat pe comercializarea de scule electrice , sanitare, feronerie si produse de gradina.

   Dorim sa venim pe piata cu produse de calitate pentru acoperire nevoilor specifice  Radautenilor dar si a celor din tara care pot comanda produsele noastre prin intermediul acestei pagini.

  Fiind la inceput, punem accent pe fiecare detaliu, scopul principal fiind : satisfacerea nevoilor clientilor nostril pentru o colaborare de lunga durata si dece nu recomandarea noastra si altor potentiali client.